Тренд: Руси продају имања у ЦГ и селе у Требиње (ВИДЕО)

  • Требиње постаје све интересантнија дестинација страним држављнаим за живот. Купују се плацеви, куће, станови и људи се досељавају у град на Требишњици.

rusi

Тренутни тренд, Руси продају своје непокретности у Црној Гори, купују у Требињу и досељавају се.
Цијене нису препрека. Посебно за Русе који све више купују земљиште у Требињу. Купили су објекат некадашњег мотела Јазина, реновирали и сад поред тога што су дошли да живе у Требиње, уједно су покренули свој бизнис. Ови ластвански Руси стигли су из Москве, како кажу из центра тог великог града.
Иако купују станове, Руси се све висе интересују за периферију Требиња и познато излетиште Убла. Идеалном локацијом га чини то што се налази на пола пута од Требиња до Херцег Новог.
Ова руска породица је одлучила да за сада живе у Ластви, а у прилог овом говори и чињеница да им је ћерка кренула овдје у школу, мали проблем је језик, али вјерују да ће и та баријера ускоро бити превазиђена. Сигурно је, да ће све већа заинтересованост странаца за куповину непокретности у Требињу, довести до повећања њихове вриједности.

Извор: Елта ТВ/ Небојша Колак

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар