ЛИКВИДАЦИЈА БОБАР БАНКЕ: На продају имовина у Требињу и Билећи

  • Бијељинска „Бобар банка“ у ликвидацији, након што је огласила продају најатрактивније покретне и непокретне имовине, по најнижој почетној цијени од око 3,7 милиона КМ, понудила је на продају потраживања.

bobar

На основу одлуке Агенције за банкарство РС, ликвидациони управник банке Миле Максимовић огласио је „намјеру банке да путем прибављања писмених понуда прода сва потраживања по кредитима од правних и физичких лица (цјелокупан кредитни портфолио)“.

Потраживања ће се продавати у цјелини или као појединачна потраживања путем прикупљања писмених понуда које ће заинтересовани понуђачи ликвидационом управнику доставити најкасније до 30. октобра ове године.

Критеријуми за избор најбоље понуде, наведено је у огласу, биће економски најбоља понуда, односно највиша понуђена цијена, као и број и износ потраживања која се купују.

Ликвидациони управник огласио је и продају имовине банке путем усменог надметања – лицитације, која ће се организовати 17. новембра у просторијама банке.

На продају је понуђена пословна зграда банке у Његошевој улици у Бијељини и атрактиван пословни простор у центру града, укупне површине 811 м2, за најнижу почетну цијену од 2.166.400 КМ, што значи да је најнижа почетна цијена квадратног метра овог пословног простора око 2.671 КМ.

На продају су понуђена два трособна стана у Бијељини, по најнижој почетној цијени од 73.600 КМ, односно од 70.400 КМ и гаража за 7.150 КМ.

На Палама је понуђен на продају производно – привредни комплекс за примарну прераду дрвета, по најнижој почетној цијени од 311.282 КМ и пословни простор по цијени од 262.520 КМ.

У Требињу се на продају нуди пословни простор по најнижој почетној цијени од 257.682 КМ и привредна зграда за 89.870 КМ.

У Билећи је понуђена на продају стамбена зграда за износ од 97.000 КМ, а у Модричи се на продају нуди пословни простор по цијени од 134.300 КМ.

Ликвидациони управник је понудио на продају и пољопривредно земљиште у Дервенти, за најнижу почетну цијену од 41.640 КМ, и кућу у Новом Граду по цијени од 114.420 КМ.

На продају је понуђено шест аутомобила марке „фабиа“ и једна „октавиа“ по укупној најнижој почетној цијени од 53.203 КМ.

Ликвидациони управник је својевремено изјављивао да за куповину атрактивног пословног простора банке у центру Бијељине има више заинтересованих купаца.

Извор: КАПИТАЛ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар