ИСКОРАК У РЕГИОН: RICO TRAINING CENTRE потписао партнерски уговор у Бањалуци

  • У Бања Луци, 08. јуна 2021.године отвoрена су врата још једног партнерског центра.

Представници RICO TRAINING CENTRE БЕОГРАД, директор др Божо Илић, дипл.инг. и менаџер пројекта др Сања Вукајловић, дипл.инг. и директор Високе школа за примијењене и правне науке “Прометеј” Бања Лука, Драган Илић са сарадницима, Велимиром Илићем и Предрагом Ликокура, потписали су уговор о сарадњи, на обострано задовољство и са циљем постизања заједничких резултата на регионалном плану.

Висока школа је самостална високо-школска установа која кроз своје деловање има циљ да квалитетно допринесе развоју техничког и привредног потенцијала кроз унапређење и примену техничко-технолошких знања и вештина.

Транспортно инжењерство, као студијски програм Високе школе (240 ECTS) употпуњује слику модерне европске високошколске институције која је компатибилна са релевантним школама у земљама региона и Европске уније.

Седиште Високе школе је у Бања Луци са одељењем у Дервенти.

Ово је разлог да сарадња RICO TRAINING CENTRE БЕОГРАД и Високе школе допринесе у остваривању трансфера стечених знања у привреду и друштво, кроз развој постојећих, модерних и квалитетних програма и услуга, са циљем стварања услова за бржи раст и друштвени развој, и намером остваривања високог нивоа квалитета у образовању, истраживањима и пружању консултантских услуга у области друмског саобраћаја у регион.

Центар за услужно вођење евиденције радног времена члана посаде возила, намењен је свим заинтересованим правним и физичким лицима, као и центар за реализацију свих других програмских садржаја и услуга са посебним акцентом на консултантске услуге за унапређење пословања, смањење трошкова и повећање безбедности.

ЗНАЊЕ ЧИНИ РАЗЛИКУ!

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар