RICO TRAINING CENTRE – ЗНАЊЕ ЧИНИ РАЗЛИКУ (ВИДЕО)

  •  „RICO TRAINING CENTRE“ незаобилазан је фактор у едукацији професионалних возача, нуди преквалификацију одраслих особа, врши услуге вештачења. Посебно је атрактиван партнер за послодавце, јер нуди селектиране стручне кадрове и нуди изузетан контролни пакет управљања ресурсима.


„RICO TRAINING CENTRE“  је као дугогодишњи акредитовани тренинг институт у Академији из Женеве, данас јавно признати организатор образовања одраслих у Републици Србији и то за програме обука у области саобраћајно безбедносних логистика. .„RICO TRAINING CENTRE“  је организатор стручног оспособљавања за програме обука у друмском транспорту опасне робе. То су програми намењени за возаче, саветнике за безбедност и руковаоце у транспорту опасног терета.

Својим клијентима нудимо и услуге вештачења као регистровано правно лице, а поред тога вршимо и услуге запошљавања. Бавимо се селектирањем, посредовањем каријерним вођењем и стручним усавршавањем. Помажемо свима који планирају да се преквалификују или доквалификују за одређене образовне профиле и послове који су актуелни на тржишту града. Поред тога, радно ангажујемо изузетно велики број стручних кадрова на регионалном нивоу, а бавимо се и пословима вођења евиденције радног времена.

  • Шта то конкретно значи?

Услужно вођење евиденције радног времена члана посаде возила намењена је свим превозницима у друмском превозу. Као овлашћени дистрибутер „Tachospeed“ софтвера, који је задобио изузетно поверење контролних органа у великом броју земаља широм ЕУ,  нашу услугу управо заснивамо на висококвалитетном програму који је подржан „Tachospeed“ софтвер системом.

  • Где вас корисници могу пронаћи?

„RICO TRAINING CENTRE“  је у Београду, али послује и у својим подцентрима. Све контакте могу наћи овдје.

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар