ВЕЛИКЕ АМБИЦИЈЕ ГАЈДОБРАНА: Бивши центар Партизана потписао за Херцеговац

  • Нови кошаркаш Херцеговца је Божо Ђумић!

Предсједник клуба Стојан Дангубић и бивши репрезентативац Божу Ђумић

Бивши кошаркаш београдског Партизана рођен је 1992. године у Врбасу. Висок је 208 цм, игра на позицији центра. У млађим категоријама играо је за Црвенку, место у коме је одрастао, Хајдук из Куле и Нови Сад. У сениорској кошарци свакако се издвајају две сезоне проведене у Партизану, а играо је и за Нови Сад, Војводину, Напредак из Крушевца, Слободу из Тузле, ФМП Железник, Хелиос, Блокотехну, Нови Пазар и Борац из Бањалуке где је у претходној сезони играо у АБА 2 лиги. Играо је за млађе репрезентативне категорије наше земље.

БРАЋА МИЉАНИЋ ПОЈАЧАЛА ХЕРЦЕГОВАЦ

Херцеговац из Гајдобре у наредној сезони биће јачи и за браћу Љубомира и Марка Миљанића.

Љубомир је у досадашњој каријери наступао за Нови Сад, Војводину, Слободу из Ужица, Дунав из Апатин, Борово (Хрватска), Пролетер Равно Село, Врбас и Варду из Вишеграда. Рођен је 1996. године, висок је 197цм и покрива позиције крила и крилног центра, док сегов млађи брат Марко рођен је 1997. године, висок је 196 цм и игра на позицијама плеја и бека. До сада је у каријери наступао за Нови Сад, Војводину, Хемофарм из Вршца и Дунаав из Апатина.

СТИГАО И ДОСКОРАШЊИ КАПИТЕН ЧАПЉИНЕ

Након седам сезона проведених у иностранству Владимир Ивеља се вратио у Србију и обавезао на верност клубу из Гајдобре.

У нашој земљи играо је за Врбас, Раднички из Новог Сада, затим је по три сезоне одиграо за ФМП из Железника и Војводину из Новог Сада, након чега се отиснуо у иностранство. Играо је у Кожуву и Фени индустрији у Македонији, Кошицама и Искри у Словачкој, Ловћену са Цетиња, а претходне две сезоне носио је дрес БиХ премијерлигаша Чапљине где је био капитен екипе. Рођен је 1988. године, висок је 203 цм и покрива центарске позиције. Породица Владимира Ивеље пореклом је из Херцеговине, из места Хргуд, општина Столац.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар