МАРКО ГУШИЋ ПОТПИСАО ЗА ЗВЕЗДУ: Унук чувеног команданта Новице нови миљеник Делија

  • Талентовани јуниор Црвене звезде Марко Гушић, унук легендарног команданта Невесињске бригаде Новице Гушића, потписао је данас први професионални уговор са црвено-белима у трајању од 4 године!

Момак који је висок 202 центиметара, може да покрива више позиција у тиму. Рођен је 6. августа 2002. године у Београду.

Марко је у мају 2019. године потписао прво стипендијски уговор након доласка из екипе Визуре, а током претходне сезоне наставио је да се развија и напредује у јуниорском тиму београдског клуба, чиме је заслужио и први професионални уговор на четири сезоне са Црвеном звездом у коју је стигао након наступа у екипама Младости, Меге и Визуре гдје је био најбољи играч.

“Потписивање уговора за Црвену звезду је велика част и обавеза. Ово је признање за мене и потврда да се рад исплати. Уз то, ово је заиста у мом случају остварење дјечачког сна. Сада морам још јаче и више да тренирам, и покушам да се изборим за шансу и позицију у тиму у годинама које долазе”, рекао је по потписивању уговора Марко Гушић.

Радио Невесиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар