ЖЕЛИТЕ НА ЉЕТОВАЊЕ? Иваница је најбољи избор за хедонисте и авантуристе

  •  Било да сте хедониста или авантуриста препоручујемо вам одмор на Иваници и то не било гдје, већ у апартманима Phoenix, код породице Милићевић.

Апартмани Phoenix од 40м2 се налазе у мјесту Иваница на крајњем југу Херцеговине уз сами гранични прелаз са Хрватском у висоравни изнад Дубровника. Апартмани су модерно опремљени, а укључују француски лежај, један засебан кревет, кауч који се може претворити у дупли лежај, бежични приступ интернету, клима-уређај, бесплатан приватни паркинг, ТВ са сателитским програмима, опремљену кухињу, тоалет са тушом и бесплатним козметичким прибором…

Стари дио Дубровника удаљен је 8 км, а морска обала смјештена је на 5 км од апартмана. Ово је мирно мјесто за одмор и одлично полазиште за обићи живахни Дубровник и уживање у плажама дубровачке ривијере, а истовремено својим гостима нуди бијег од гужве и врућине. Иваница је позната као ваздушна бања. јер се ту мјеша медитеранска и континентална клима.

Најближа самопослуга налази се на 2 минута хода, а ресторан на само 500 метара од апартмана. Требиње је најближи град у Босни и Херцеговини, а удаљен је 20 км. Гранични прелаз са Хрватском је на 300м од апартмана.

Апартмани Phoenix нуде башту са столом и опремом за роштиљ. За вас се могу организовати излети у Хрватској, Црној Гори или Босни и Херцеговини.

Аеродром Дубровник удаљен је 20 км.

Особље апартмана Phoenix може уз надоплату организовати превоз из/до аередрома,а посједује и ауто за rent a car услуге.

Уколико тражите мјесто за одмор од града и свакодневног стреса а да је у близини историјске језгре града Дубровника у Далмацији, апартмани Phoenix је савршен избор.

Резервишите ваше мјесто на вријеме и истражите историску и културну баштину Херцеговине и Далмације!

Наше угоститељско искуство и пријатељски приступ сваком госту најбоља су гаранција опуштања и квалитетног одмора у апартманима Phoenix.

Све информације и резервације на тел: +387 65 28 90 94

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар