СВЈЕТСКО, А НАШЕ: Американци представили антисептике ЉБИЉА

  • Реномирани aмерички сајт  Cardno који представља компанију за глобалну инфраструктуру, заштиту животне средине и друштвеног развоја  и послује у више од 100 земаља својим клијентима представио је производе Љекобиља.

Ријеч је о средствима за дезинфекцију руку који су захваљујући пројекту USAID FARMA III настали као одговор на пандемију вируса COVID 19.

Произвођач органске козметике из Љубиња почео је производити средства за чишћење руку која дезинфикује и негује кожу што је веома значајно у овом тренутку. Као друштвено одговорно предузеће, ЉБИЉЕ донирало је ове производе запосленима и неким пословних партнера,  као и амбуланти у Љубињу.

ЉБИЉЕ производи више од 250 производа произведених од органских лековитих и ароматичних биљака и у тај процес укључује 25 пољопривредника.

Међу производима није било антисептика, па су након састављања формуле, по убрзаној процедури добили одобрење Министарства здравља Републике Српске за производњу и продају новог производа.

Антисептици ЉБИЉЕ су пријатни за употребу јер су обогаћени органским хидролатима лаванде, жалфије и глицерином који им даје сјајан мирис и његује кожу. Захваљујући пројекту FARMA II прва серија антисептика испоручена је у првој недјељи априла.

Дневно производе више од двије хиљаде антисептика упакованих у посуде од 100 мл до литра.

Оригинални чланак са портала Cardno прочитајте овдје.

На територији Србије производи Љекобиља се лично и путем интернета могу набавити у Старој Херцеговачкој кући. 

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар