СИЈЕЧА СОЦИЈАЛИСТА: Смијењен Максим Скоко, Вуковић нови директор у ЕРС-у

  • Народни посланик и потпредсједник СПС Максим Скоко смијењен је јуче са функције в.д. директора за јавно снабдијевање Електропривреде Републике Српске, преноси Српска.инфо.

    Фото: Херцег ТВ

 

Како сазнаје Српскаинфо Скоко је смијењен на телефонској сједници Надзорног одбора Електропривреде Српске, а на његово мјесто је именован Зоран Вуковић, досадашњи директор дирекције за развој Електропривреде РС.

– Јуче је одржана телефонска сједница Надзорног одбора на којој је донесена одлука о смјени Скоке. Рјешење о његовом разријешењу је потписано јутрос – истиче извор Српскаинфо.

Додаје да је Скоку претходно било понуђено да напусти странку како би задржао функцију у Електропривреди РС, али је он то одбио.

Овим су настављене смјене кадрова СПС која је након избора искључена из владајуће коалиције.

Први се на удару нашао лидер партије Горан Селак који је смијењен са функције директора КПЗ Бањалука, а након њега, смјењено је још неколико функционера и чланова те странке у другим јавним предузећима и установама

Српска.инфо.

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар