Недељко Ламбета нови директор Болнице Требиње

  • Влада Републике Српске на данашњој сједници разријешила је дужности в.д. директора Опште болнице Требиње Љубицу Миљановић на њен лични захтјев, а на ту позицију на период од 60 дана именован је Недељко Ламбета.

Printscreen Херцег ТВ

Умјесто Драгутина Шкребића који је недавно поднио оставку на мјесто в.д. директора Инспектората Републике Српске на ту функцију на период од 90 дана именован је Милован Крчо.

Дужности су разријешени и чланови привременог Надзорног одбора “Електропривреде Републике Српске” Синиша Мандић и Зоран Обреновић, а умјесто њих на период од два мјесеца именовани су Милимир Гузина и Бранислав Новаковић.

– Оливера Брдар Мирковић разријешена је дужности в.д. директора Основне школе ‘Јован Цвијић’ у Брезичанима, а на њено мјесто на период од 90 дана именована је Бранка Шалабалија. Марковићева је именована за в.д. директора Угоститељско-туристичке школе у Приједору, умјесто Валентине Совиљ која је такође разријешена са те дужности на данашњој сједници – потврђено је за Глас Српске.

Преузето са Директ портал

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар