Драган Савић нови директор „Електро – Херцеговине“

  • Драган Савић из Невесиња од данас ће обављати функцију вршиоца дужности директора предузећа „Електро-Херцеговина“ Требиње, умјесто досадашњег Владислава Владичића.  Владичић ће од сутра обављати функцију предсједника Регулаторне комисије за електричну енергију Републике Српске.

ele

Након сједнице Надзорног одбора „Електро-Херцеговине“ и примопредаје дужности, Владичић је новом директору пожелио пуно успјеха у будућем раду, наглашавајући да је дошао за првог човјека једне виталне организације која је у протеклом периоду показала да добро функционише и да је без икаквих проблема и застоја у сваком моменту снабдијевала Херцеговину електричном енергијом.
„У протекле двије године, колико сам на овој функцији, радници нису имали никаквих примједби, имали су редовна примања и што је веома битно за добро и успјешно пословање сваког предузећа, владала је добра атмосфера међу запосленим“, рекао је Владичић.
Нови директор Драган Савић, који је у претходном периоду радио у Фабрици текстила „Јавор“ Невесиње, рекао је да му је драго што ће радити у успјешном колективу као што је „Електро-Херрцеговина“ и истакао да ће настојати да одржи постојеће резултате и добру сарадњу са запосленим.

Предсједник Надзорног одбора „Електро-Херцеговине“ Небојша Миливојевић се осврнуо на пословање овог предузећа у претходном периоду, оцјењујући импресивним податак да су дистрибутивни губици за 11 мјесеци ове године износили 10,19 одсто.

Миливојевић је истакао и веома висок ниво наплате електричне енегије на нивоу од 98,75 одсто, напомињући и да је стање електро мреже на задовољавајућем нивоу и да се доста улаже у њену реконструкцију, и то углавном из властитих средстава.
Он је изразио наду да ће нови директор наставити у истом духу као што су то радили и досадашњи директори, јер улази у здраво предузеће.

О позитивним пословним резултатима и стабилности предузећа говорио је и извршни директор за финансијске послове Славко Дангубић, а на добар однос менаџмента према радницима и испуњавању свих обавеза осврнуо се предсједник Синдиката Радослав Нинковић.

Извор: Срна

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар