ЈЕДИНСТВЕНА ПОНУДА: Преображење у Херцеговини – слава Града Требиња, манастир Тврдош, посјета Мостару…

18. август – 20. август 2019.  у организацији  Свесрпског словенског покрета 

 

Фото: pixabay.com

Први дан:

Полазак из Београда у 22 часа испред Вазнесењске цркве (адмирала Гепрата 19). Ноћна вожња према Вишеграду и државној граници са Босном и Херцеговином. Успутна краћа задржавања ради одмора.

Други дан:

Долазак у Требиње у јутарњим часовима. Смештај у хотел и краћи одмор. Обилазак града Требиња, поподневна пауза за ручак. Присуствовање свечаној вечерњој молитви у храму Преображења Господњег, ход у свечаној Литији.
Концерт Калиопи на Тргу Слободе.

Повратак у хотел. Смештај и одмор.

Трећи дан:

Доручак.

Полазак у 8 часова према граду Требињу. Посета Херцеговачкој Грачаници, загробној цркви великог српског песника Јована Дучића.

Обилазак требињског манастира Тврдоша, знаменитог као древне столице херцеговачких епископа. У Тврдошу је замонашен Свети Василије Острошки и Тврдошки, а касније је ту столовао као херцеговачки митрополит.

Наставак пута према Мостару. Обилазак Саборне цркве, Шантићевог гроба, гроба другог српског песника из Мостара Османа Ђикића, Старог моста.

У касним поподневним часовима повратак за Београд.

Фото: pixabay.com

ЦЕНА АРАНЖМАНА: 55 евра

НАЧИН ПЛАЋАЊА: 50% вредности уговореног путовања уплатити током пријаве, остатак на дан путовања.

АРАНЖМАН ОБУХВАТА: превоз аутобусом туристичке класе (клима, аудио и видео опрема), пратњу лиценцираног туристичког водича, смештај у хотел са 3* у Требињу на бази ноћења са доручком, улазнице за све обиласке, услуге стручног водича и трошкове организовања путовања. Аранжман је прављен на бази 30 путника. Организатор задржава право да откаже аранжман 5 дана пре планираног поласка. За путовање важе општи услови путовања.

НАПОМЕНА: молимо Вас да у манастир улазите пристојно одевени – жене би требало да имају сукњу, не кратку и са прорезима, као и блузе без деколтеа, а мушкарци панталоне дугих ногавица и кошуље или мајице. Молимо да у манастирима не фотографишете без благослова.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар