Вучуревић: Министри помозите да сазнамо истину о убиству Марка Ђерића!

  • Градоначелник Требиња Славко Вучуревић данас је упутио писмо Драгану Лукачу, министру унутрашњих послова и Антону Касиповићу, министру правде у Влади РС, а све у циљу бржег проналаска извршилаца и осталих саучесника убиства Марка Ђерића.

Slavko-Vucurevic-3-1
У писму се наводи:
Поштовани,
Позивамо Вас да у најскорије вријеме уприличите посјету Градској управи Требиње, а везано за брутално убиство нашег младог суграђанина Марка Ђерића, које се догодило 24.05.2015. године. Како је прошло већ готово мјесец дана, а истрага тапка у мјесту у смислу да још нису откривени мотиви, налогодавци и саучесници овога убиства, јавност и грађани Требиња су с правом узнемирени. Резултат тога је и данашњи мирни протест у нашем граду, на коме је изражена сумња у искреност и компетентност радника ЦЈБ Требиње и надлежног Тужилаштва у Требињу. Ако се врло брзо не ријеши овај случај нисмо сигурни да догађаји у Требињу не крену у правцу који не може нико предвидјети.
У нади да разумијете сву озбиљност ситуације, очекујемо Ваш долазак у Градску управу Требиње, како би заједно уложили напор да се овај случај ријеши и поново врати мир на улице нашег града.

Градоначелник
Славко Вучуревић, с.р.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар