Вучуревић тражи расвијетљавање убиства Марка Ђерића

  • Градоначелник Требиња Славко Вучуревић упутио је данас писмо ЦЈБ Требиње поводом убиства суграђанина Марка Ђерића.

Slavko-Vucurevic

Писмо преносимо у цјелости:

„Мучко убиство нашег суграђанина Марка Ђерића, које се догодило прије пет дана, узнемирило је грађане Требиња и региона. Угашен је један млади живот, унесрећена једна породица.

Апелујемо на све надлежне органе и институције, а прије свега на Центар јавне безбједности и Окружно тужилаштво, да ово брутално убиство расвијетле до краја и што прије.

Молимо Вас да предузмете све потребне активности, у оквиру својих људских и техничких ресурса, како би се истина што прије сазнала и како би правда била задовољена.

Невина жртва, којој је пуцано у леђа у класичној сачекуши заслужује ангажовање и потпуну мобилност свих који су задужени за јавни ред и мир у нашем граду.

Иако је убица брзо откривен и ухапшен истрага мора расвијетлити мотиве, односно позадину убиства, које по бруталности и начину на које је извршено, личи на обрачуне из криминалних миљеа, о којима смо до јуче могли само читати у црним хроникама.

Требиње зна да покојни Ђерић није припадао никаквом криминалном миљеу, зна да је био узоран спортиста и добар младић.“

Градоначелник
Славко Вучуревић

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар