Ухапшен још један осумњичени за убиство Марка Ђерића

  • ЦЈБ Требиње предала је требињском Окружном тужилаштву лице иницијала М. Р. који је осумњичен да је учествовао у убиству кик-боксера Марка Ђерића из Требиња.

marko-djeric
„ЦЈБ Требиње доставио је требињском Окружном тужилаштву допуну извјештаја о почињеном кривичном дјелу тешко убиство и предао лице иницијала Р. М. из Требиња. Поступајући тужилац је саслушао осумњиченог, након чега је ставио приједлог за одређивање једномјесечног притвора“, потврдио је за Радио Требиње портпарол Окружног тужилаштва Срђан Вукановић.

Како незванично сазнајемо, ријеч је о Миљану Ратковићу (29) из Требиња.

Марко Ђерић је убијен 24. маја испред зграде у којој живи у насељу Полице. За убиство је до сада био осумњичен само Радован Андрић из Требиња, који је у притовору.

Начелник ЦЈБ Требиње Жарко Лакета је приликом разговора са градоначелником Требиња Славком Вучуревићем, прије два дана рекао да постоје одређена сазнања која ће, нада се, довести до потпуног расвјетљавања овог кривичног дјела.

извор: Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар