НАКОН 7 ДАНА ПОТРАГЕ: Ратко Шиповац пронађен жив и здрав

  • Ратко Шиповац /41/ из невесињског села Залом, који је нестао прије седам дана, пронађен је вечерас жив и здрав, потврђено је Срни у Општинском штабу Цивилне заштите.

potraGA

Шиповца су пронашли мјештани Кифина Села недалеко од села Братача.
Он је био бос и исцрпљен, али није имао никаквих повреда.
„Указана му је љекарска помоћ, али није смјештен у болницу. Сада је кући, али пратиће се његово здравствено стање“, рекли су Срни у невесињској полицији.
Шиповац је пронађен вечерас око 18.00 часова жив и доброг здравственог стања у ширем рејону села Залом, на око пет километар од породичне куће у правцу према Кифином Селу у крашком предјелу.
„Приликом потраге у којој је учествовао велики број људи његов брат је прво угледао његову обућу, а онда и Ратка који је био скривен у једној крашкој вртачи. И јуче се пролазило туда, али га нико није уочио“, кажу у полицији.
Шиповац је лице са посебним потребама и отежано комуницира.
Ратко Шиповац је нестао прије седам дана испред породичне куће у засеоку Кнежак.
У вишедневну потрагу били су укључени припадници полиције, Оружаних снага БиХ, Горске службе спашавања из Мостара, радници предузећа „Невесиње-путеви“, чланови Ловачког друштва „Срндаћ“, као и многи мјештани.

 

ИЗВОР: Срна

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар