Трећи дан потраге за Ратком Шиповцем

  • Потрага за четрдесетједногодишњим Ратком Шиповцем из невесињског села Залома настављена је и јутрос, трећи дан, а претражује се шири рејон око мјеста нестанка.

nevesinje
Ратко Шиповац, лице са посебним потребама, посљедњи пут је виђен код породичне куће 18. августа око 19.00 часова од када му се губи сваки траг.
У потрагу су се укључили полиција, мјештани, припадници Цивилне заштите, ватрогасци, чланови Ловачког удужења „Срндаћ“, Планинарског друштва „Зимомор“, чланови других удружења, те Горске службе спасавања Мостар, као и пси трагачи обучени за потрагу за несталим лицима.
Општински штаб цивилне заштите позвао је удружења, омладинске организације и све вољне грађане да се прикључе у потрази за несталим мјештанином Залома.
Шиповац је висок око 180 центиметара, тежак око 75 килограма, има црну косу и зелене очи. На себи је имао црну мајицу и црне панталоне.

ИЗВОР: Срна

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар