КО СУ КАНДИДАТИ СНСД ТРЕБИЊЕ: Лука Петровић носилац листе

  • Требињски СНСД синоћ је усвојио прелиминарну листу кандидата за одборнике за новембарске локалне изборе, сазнаје незванично trebinjelive.info

Листу је представио предсједник Градског одбора Лука Петровић, а на њој се налази велики број нових имена које до сада нисмо имали прилике да гледамо у политичком животу.

Носилац листе је Лука Петровић, на другом мјесту је примаријус доктор Љубица Миљановић, а на трећем директор ХЕТ-а Гордан Мишељић. Слиједе предсједник локалне Скупштине Драгослав Бањак, Миодраг Батинић, Здравко Бутулија.

Ту су и Милутин Мастиловић, Срђан Симовић, Благоје Шупић и Бранка Драшковић.

Од нових имена на листи су замјеник градоначелника Слађана Скочајић, доктор Дарко Паовица, привредници Ранко Бошњак и Вељко Буђан, предузетник Веселин Весо Аџић, Игор Вујовић, Тијана Лучић, спортиста Митар Мрдић, Борислав Грубач, Тања Томић Шкеро, Матија Тучић.

Из СНСД-а су раније саопштили да ће кандидат за градоначелника Требиња бити Мирко Ћурић, кога је подржало још осам политичких партија.

trebinjelive.info

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар