БОСИЋ: Не могу да прихватим листу чији је носилац Петровић!

  • Високи функционер СДС-а Младен Босић изјавио је данас да прихвата као потпуно легитимну одлуку предсједника странке Вукоте Говедарице да носилац листе за Изборну јединицу два за Представнички дом парламента БиХ буде Обрен Петровић.

„Он је добио право да одлучи између Обрена Петровића и мене. Данас сам обавијештен да ће носилац листе бити Обрен Петровић“, рекао је Босић.

Он је навео да му је нуђено да буде носилац компензационе листе, али да је то одбио.

„Свима је познато да смо Обрен Петровић и ја два сасвим различита профила, како политичка тако и људска и свјестан сам да се предсједник Говедарица опредјељујући за Обрена Петровића, опредијелио и за систем вриједности који његово име носи са собом. Не могу да прихватим да будем на листи и подржавам вриједности које носи носилац те листе“, каже Босић, преносе медији.

Босић је додао да има најмање права да коментарише одлуке које доноси Говедарица пошто себе сматра најодговорнијим што је он постао предсједник СДС-а.

ИЗВОР: СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар