ТРЕБИЊЕ: Кандидати за градоначелника обавили грађанску дужност

  • Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Требиња Славко Вучуревић своју грађанску дужност обавио је на бирачком мјесту у просторијама Јавне установе за одгој дјеце „Наша радост“.

slavko-12
„Ово је дан када ће све патриоте и ствараоци Републике Српске потврдити још једном своју опредијељеност и свој патриотизам, а надам се и дан када ће се зацрвенити они који су се јавно хвалили да нису учествовали у стварању Републике Српске“, рекао је Славко Вучуревић.
На биралишту у просторијама Економске школе, јутрос је грађанску дужност обавио Лука Петровић, кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња .
„Изузетно ми је задовољство што видим гужве на бирачким мјестима. Срећни смо што можемо да констатујемо да је Република Српска кроз своје институције самостално донијела одлуку о спровођењу референдума и то је највиши чин који данас обиљежавамо, самосталност институција Републике Српске“, истакао је Лука Петровић.

Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар