ИСКОРИСТИТЕ МОЋ ПРИРОДЕ: Почео упис на курс „Лековито биље, фитотерапија и ароматерапија“

  • Интересује Вас примена лековитог биља и желите да се детаљније упознате са лековитим својствима и снагом биља, на који начин етарска уља доприносе очувању здравља и превенцији болести, нези и одржавању лепоте и побољшању квалитета живота. На правом сте месту, јер RICO TRAINING CENTRE 16. и 17. септембра 2023. године, за прву групу полазника организује и почиње са реализацијом новог курса на тему: ЛЕКОВИТО БИЉЕ, ФИТОТЕРАПИЈА И АРОМАТЕРАПИЈА!

Зашто изабрати курс лековитог биља у нашем Центру?

Курс „Лековито биље, фитотерапија и ароматерапија“ пружа полазницима јединствена сазнања о истакнутим врстама самоникле флоре, лековитог биља и етарских уља, према дугогодишњем истраживачком раду едукатора Мр пх. Славољуба Тасића са Института „Др Јосиф Панчић“

Зашто је лаванда краљица Медитерана, како може само пар капи етарског уља препоручене лековите биљне врсте применом у дифузору да освежи радни и животни простор, која је разлика између чајева у ринфузу и у филтер кесицама, само су нека од многих питања која су обухваћена програмом курса.

Упознајте моћ лековитог биља

Одговори на наведена и друга питања се поткрепљују примерима из праксе и појашњењима која полазници не могу да добију ни на једном другом месту, из разлога едукаторове целоживотне посвећености и пре свега велике љубави према лековитом биљу.

ФИТОТЕРАПИЈА

Курс “Лековито биље, фитотерапија и ароматерапија” ће кроз историјат фитотерапије, упознавање са биљним дрогама, екстрактима, етарским уљима, тоницима, кремама, полазницима објаснити колико је важно место које лековито биље заузима у животу савременог човека.

Фитотерапија представља допуну редовне терапије применом лековитог биља и на курсу ће бити речи о самониклом лековитом биљу, стандардима при њиховом сакупљању, врстама и начину употребе. „Боље је спречити него лечити“ може управо да се примени у смислу да фитотерапија посебно може да помогне у делу превентиве болести, а затим и у делу интервенције код већ насталих тегоба.

АРОМАТЕРАПИЈА

Препознатљиви мириси различитих етарских уља не само да пријају због мирисних нота као природне замене за парфем, већ и што утичу на човеково психичко и физичко стање.

Ароматерапија је грана фитотерапије која као главну компоненту користи управо етарска уља, све је популарнија у новије време и све траженија због потпуно природних састојака нешкодљивих за људско здравље, уколико се поштују препоруке о начину примене.

Антисептична и фунгицидна, само су нека од својстава која испољавају етарска уља, а за остала подједнако важна, сазнајте на нашем курсу!

Етарска уља за тренутке опуштања, за освежавање простора, инхалацију

КОЗМЕТИЧАРИ И АРОМАТЕРАПЕУТИ

Курс „Лековито биље, фитотерапија и ароматерапија“ је јединствена прилика да КОЗМЕТИЧАРИ и АРОМАТЕРАПЕУТИ надограде постојеће знање потпуно новим искуством о вишеструким могућностима коришћења етарских уља. Наиме, етарска уља са својим аутентичним, лековитим својствима испаравањем отпуштају своје препознатљиве мирисе и делују на чула и пружају осећај опуштања, потпуне смирености што је посебно значајно код учесталог стреса. Такође, курс ће дати одговор на питање о мешавини етарских уља, која смирује упорну главобољу, несаницу или пак упаљене синусе, које етарско уље је најбоље помоћно средство за концентрацију и које су све предности данашњих дифузора.

Ваша жеља и иницијатива су сасвим довољни да се пријавите за курс, чак и у случају да немате предзнање о истом. То је управо додатан подстицај, јер ћете стећи нова знања, унети дозу природе у вашу свакодневицу, искусити благодети лековитог биља.

Дођите да се дружимо и да стварамо један бољи и природнији свет са лековитим биљем!

  • Цена котизације: 24.000,00 динара.
  • Уплатом пуног износа до 25.08.2023. године, остварујете право на попуст од 10%.
  • Пријаве за I групу примамо до 10. септембра 2023. године!
  • *Број полазника је ограничен!*
  • Обезбеђена је литература и полазници стичу одговарајући СЕРТИФИКАТ.

 

ПРИЈАВНИ ЛИСТ можете преузети ОВДЕ

ПОНУДУ погледајте и преузмите ОВДЕ

Све информације можете добити позивањем бројева телефона који су приказани на сајту

Преузете фотографије са сајта pixabay.com и freepik.com.

ЗНАЊЕ ЧИНИ РАЗЛИКУ!

 

 

 

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар