ГРАДОНАЧЕЛНИКУ ТРЕБИЊА ПРИЈЕТЕ УБИСТВОМ! Вучуревић: Није први пут, очекујем истражне мјере!

  • На адресу градоначелника Требиња Славка Вучуревића стигла је пријетећа порука у којој се градоначелнику Требиња отворено пријети смрћу. Пријетећа порука је на службену имеил адресу градоначелника послата дана 30.7.2016. године – субота.

мејл

На електронску адресу градоначелника Требиња Славка Вучуревића стигла је пријетећа порука у којој му се пријети смрћу.

Порука је на службену и-мејл адресу градоначелника послата у суботу 30. јула, а након што је јутрос прегледана – пријетња је одмах пријављена полицији.

Вучуревић је данас на ванредној прес конференцији истакао да очекује да ће ЦЈБ Требиње и Окружно тужилаштво Требиње предузети адекватне мјере и активности у складу са обавезама и надлежностима.

Он је напоменуо да ово није прва пријетећа порука упућена њему и његовој породици, да је и раније пријетње уредно пријављивао надлежним органима, али и да су истражне мјере изостале.

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић поручује грађанима и јавности Требиња да се никада није плашио пријетњи евентуалних политичких опонената и неистомишљеника, али да од органа реда очекује да се овај случај истражи.

У ЦЈБ Требиње за Радио Требиње је потврђено да је јутрос стигао допис из градске администрације у коме је наведено да је са непознате и-мејл адресе упућена претња Вучуревићу.

„О овоме је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Требињу, а полиција ради на расвјетљавању кривичног дјела угрожавање сигурности“, потврдила је инспектор криминалистичке полиције у ЦЈБ Требиње Борјана Петијевић.

ИЗВОР: РАДИО  ТРЕБИЊЕ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
  1. spasoje Reply

    vjerovatno je sam sebi poslao mail, jer ko je sa njim radio morao mu je okrenuti ledja. idu izbori a on gubu tlo pod nogama i mora da napravi neki marketinski trik. ali nema mi spasa.
    mozda, neko iz njegove stranke jer ovi sto ga placaju da prica gluposti i sprovodi njihovu politiku ne prijete, oni ce samo da ga puste niz vodu cim debeli ne bude im interesantan

Оставите коментар