ДОДИК: Очекујем да СНСД у Требињу оствари за 30% бољи изборни резултат од 2016. године

  • Предсједник СНСД Милорад Додик рекао је да у Tребињу очекује за 30 одсто бољи изборни резултат ове политичке партије него на изборима 2016. године, када је тај резултат био максималан.

Након састанка са представницима мјесних одбора требињског изборног штаба пресдједник СНСД је навео да је стање у странци у Tребињу, као и другим мјестима, најбоље до сада и да очекује најбољи икада постигнути изборни резултат у свим дијеловима Републике Српске.

„Модел рада у Tребињу треба да буде пренесен и у друге општинске организације, нађен је квалитетан спој између градске управе, директора јавних установа и предузећа, који су вршиоци одговорних функција“, рекао је Додик.

Генерални секретар СНСД Лука Петровић је истакао да је требињски СНСД потпуно спреман за предстојеће опште изборе и изборну кампању.

„Апсолутно смо на услузи свим грађанима једнако, они то препознају и очекујемо рекордну побједу СНСД у Tребињу и шире“, нагласио је Петровић.

Он је додао да требињски СНСД има јасно зацртане циљеве за Народну скупштину Републике Српске, Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, а да је један од циљева четири мандата од седам колико их у Народној скупштини Републике Српске припада изборној јединици девет.

Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар