Бобану Божу Вукоју уручено признање „Капетан Миша Анастасијевић“ (ВИДЕО)

  • Бобану Божу Вукоју данас је на свечаности у Банском двору у Бањалуци уручено признање „Капетан Миша Анастасијевић“.

Према оцјени стручног жирија, он је, као успјешан менаџер у IТ индустрији и сувласник и предсједник компаније Љекобиље  својим хуманитарним радом и доброчинством, посебно према својој Херцеговини показао неупитну љубав према Републици Српској и  свесрпском насљеђу.

Вукоје већ седму годину за редом позитивно интригира ширу јавност својим талентом за писање. Његов „Блог једног Херцеговца у Београду“ је патријархално настројен и национално оријентисан. Вукоје пише о неким свакодневним животним стварима, реалним ситуацијама, догађајима, искуствима, дилемама и вјештинама које живот значе и чине га лакшим или тежим, срећнијим или мање срећнијим… Пише о ономе у чему сви ми мањкамо, али и о ономе у чему претерујемо. Указује на бројне нелогичности, уједно призивајући – логичности… Непрестано корачајући између чврстог и пустог херцеговачког камена и климаве београдке калдрме, сваким својим словом тежи здравој животној хармонији, уређенијем друштву и паметнијој омладини која мора више да се угледа на заслуге и моралне и духовне капацитете наших предака. Само они који су читали његов блог знају у колико реалних животних тема су се пронашли…

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар