ВУКАНОВИЋ: Кандидат опозиције за градоначелника Требиња биће Илија Станковић

  • Заједнички кандидат требињске опозиције за градоначелника на предстојећим локалним изборима који би требали бити одржани 15. новембра ове године биће Илија Станковић – откриo је  народни посланик Небојша Вукановић у свом видео блогу.

Он је истакао да није био консултован око избора заједничког кандидата, који је, према његовим ријечима, договорен од стране СДС, ПДП и Херцеговачког народног покрета Родољуба Драшковића.

Упркос очигледним разликама у концепту начина дјеловања опозиције Вукановић је истакао да ће подржати заједничког кандидата Илију Станковића и повући свој приједлог кандидата за градоначелника Требиња – др Видомира Парежанина.

– Одборничка листа Савеза за правду и ред за Требиње и Гацко потврђена је од стране ЦИК, док је за Шипово неопходно направити одређене допуне – рекао је Вукановић осуђујући понижавајући однос дијела опозиције према њему.

– Да би се промјенио систем мора доћи до смјене генерације – закључио је Вукановић и додао да неће имати толеранцију према никоме.

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар