(ВИДЕО) КУСТУРИЦА ПОТВРДИО: Постоји идеја да се кандидујем за градоначелника Требиња!

  • Филмски режисер Емир Кустурица могао би бити кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња на наредним локалним изборима?!
dodik kusta luka

Милорад Додик, Емир Кустурица, Лука Петровић и Благоје Шупић током прошлогодишње литије на слави Града Требиња (ФОТО: СЛОБОДНА ХЕРЦЕГОВИНА)

 

„Идеја постоји“, одговорио је данас кратко Емир Кустурица за Радио Требиње, не жељевши да открије више детаља.

Незваничне информације да би Емир Кустурица могао бити први адут СНСД-а на локалним изборима наредне године појавила се још прије три мјесеца из извора блиских требињском СНСД-у, али службене потврде – нема. Незванично, о могућој кандидатури Кустурице разговарало се и на недавно одржаним састанцима локалних структура ове странке.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Лука Петровић је за Радио Требиње рекао „да постоје индиције, али да је рано говорити о томе, јер још није одржана сједница Градског нити Главног одбора СНСД-а“.

Петровић је навео да није лично разговарао са Кустурицом на ову тему.

Вучуревић: Побјеђујем, макар и Кустурица био противкандидат

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић увјерен је у своју побједу и на наредним локалним изборима.

„Може СНСД кандидовати било кога, али ја ћу побиједити“, прокоментарисао је Вучуревић кратко информације да је Кустурица потенцијални кандидат за првог човјека Требиња.

Извор: Радио Требиње / Д.Ч.
Видео: АТВ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар