Додик у Требињу: Још се не зна ко ће бити кандидат за градоначелника

  •  Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је вечерас у Требињу са представницима банкарског сектора и привредницима из овог града о скором почетку реализације најављених пројеката на подручју Источне Херцеговине, које ће финансирати Влада Републике Српске.

dodik luka
Међу приоритетима ће, како сазнаје Срна, бити ревитализација магистралног пута ЛЈубиње-Требиње, реконструкција неколико школа на подручју Херцеговине, наставак радова на пројекту ХЕ Дабар, као и други пројекти од значаја за становништво ове регије.

Додик, који је предсједник СНСД-а, разговарао је данас у Требињу и са руководством Градског одбора ове странке о активностима и актуелној политичкој ситуацији у овом граду. Састанку је присуствовао и генерални секретар СНСД-а Лука Петровић.

На састанку је било ријечи и о кандидату ове политичке партије за градоначелника Требиња, али конкретно име још није саопштено.
Предсједник Републике Српске је током боравка у Требињу посјетио и манастире Дужи и Тврдош, гдје се састао са Његовим преосвештенством владиком захумско-херцеговачким и приморским Григоријем.

СРНА

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар