САША БОРЈАН кандидат опозиције за градоначелника Требиња

  • Саша Борјан из Партије демократског прогреса заједнички је кандидат ПДП-а и СДС-а за предстојеће пријевремене изборе за градоначелника Требиња, саопштио је данас у Требињу предсједник Градског одбора ПДП-а Требиње Љубиша Крунић.

Званичној објави Борјанове кандидатуре под слоганом „Требиње заслужује боље“, испред Споменика браниоцима Требиња, присуствовало је руководство ПДП-а и СДС-а, на челу са предсједницима Браниславом Бореновићем и Вукотом Говедарицом.

Борјан је истакао да ће у средишту његовог дјеловања, као кандидата опозиције за градоначелника Требиња, бити борба за бољи живот обичног човјека.

„Требиње заслужује боље, бољу власт од ове која у протекле двије године влада Требињем, зато што су грађани на рубу егзистенције. У средишту нашег програма биће обичан грађанин Требиња – не страначки симпатизер нити страначки активиста“, истакао је Борјан.

Подсјетимо, прошле седмице озваничена је кандидатура Мирка Ћурића у име коалиције окупљене око СНСД-а.

Ћурићеву кандидатуру подржали су и ДНС, СП, Уједињена Српска, Покрет за Требиње, НДП, Српска радикална странка, Партија уједињених пензионера и новоосновани Демократски савез.

Пријевремени избори у Требињу ће бити одржани 17. фебруара, а расписани су након што је досадашњи градоначелник Лука Петровић именован за генералног директора Електропривреде РС.

Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар