ТРЕБИЊЕ, 17. ЈУЛ 2020. ГОДИНЕ: Изложба „Васкрс светиња“ и промоција књиге „Противправности Закона о слободи вјероисповјести…“

  • У Музеју Херцеговине у Требињу, 17. јула 2020. године са почетком од 20 часова биће представљена изложба „Васкрс светиња“, аутора Зорана Јовановића Мачка.

 

Требињска публика имаће прилику да види 52 фотографије које су настале у посљедње три деценије. Пратећи хронолологију на њима се виде храмови у рушевинама у којима је затварана стока, да би потом била приказана грађевинска обнова и на крају духовна обнова у васкрслим светињама.

Том приликом биће уприличена и премијерна промоција књиге „Противправности Закона о слободи вјероисповијести или увјерења и правном положају вјерских заједница“. Аутор ове студије је адвокат др Горан В. Ђорђевић. Рецензент књиге је проф др Драган М. Стојановић, професор Правног факултета у Нишу, и бивши судија Уставног суда Србије.

О књизи ће поред аутора говорити адвокати Горан Петронијевић и Предраг Савић, док ће се у име издавача обратити Гојко Раичевић, главни и одговорни уредник редакције ИН4С.

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар