УДРУЖЕЊЕ СТАРА ХЕРЦЕГОВИНА: Пуна подршка нашем амбасадору др Владимиру Божовићу

  • Удружење Стара Херцеговина најоштрије осуђује последњу одлуку о протеривању амбасадора Србије у Црној Гори др Владимира Божовића.

Истакнути члан нашег Удружења амбасадор Божовић је крив само зато што честито ради свој посао и квалитетно представља државу Србију у братској Црној Гори.

У потпуности подржавамо изјаву Владимира Божoвића о подгоричкој скупштини, племенитом прегнућу српског народа Црне Горе.

Никада не смемо заборавити велики допринос нашег народа у ослобађању како Србије и Црне Горе тако и других подручја где живи наш народ. Подручје Старе Херцеговине, које се простире на деловима територија Србије, Црне Горе, БиХ и Хрватске вековима је било подручје где су се дешавала велика страдања нашег народа. На том подручју наш народ је увек знао да се супротстави окупаторима, фашистима и нацистима у борби за слободу.

Владимир Божовић је све што је радио и ради као амбасадор Србије чинио честито и поносито као неко ко је и рођен у граду Никшићу, који се налази у срцу Старе Херцеговине, која је увек изнедрила честите људе и праве борце за истинске вредности нашег српског народа.

Удружења Стара Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар