У НЕВЕСИЊУ ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ ОГЊЕНА КАНДИЋА

  • У Центру за културу «Небојша Глоговац» у суботу, 5. новембра са почетком у 18 часова, биће приређена промоција збирке пјесама Огњена Кандића „На прагу Стварности“. Књига садржи 71 пјесму и подијељена је у шест тематских цјелина.

Огњен Кандић рођен је 1991. године у Мостару. Основно и средњошколско образовање стицао је у Невесињу. Први и други циклус академских студија, одсјек Филозофија, завршио је на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву као један од најбољих студената у историји Катедре. Био је стипендиста фонда „Др Милан Јелић“. Учествовао је на више пројеката ФФУИС-а и Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске.

Већ више од једне деценије активно се бави писањем. До сада је објавио на десетине критичких текстова, пјесама и есеја у часописима за књижевност, културу, духовност, науку и језик, те у бројним Зборницима литерарних радова гдје је освајао прве награде.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар