Требиње међу најперспективнијим регијама у Европи

  • Европска пословна скупштина (ЕБА) додијелиће Граду Требињу међународну заставу и сертификат инвестиционе привлачности на Форуму међународних достигнућа, који ће бити одржан 21. априла ове године у Лондону.

tre

Извор: Радио Требиње

Како је наведено у позиву који је упућен градоначелнику Требиња Славку Вучуревићу, Европска пословна скупштина,Требиње је изабрала као град који има висок потенцијал за инвестиције и развој .
„Категорије према којима је ЕБА донијела одлуку да и представнике града Требиња позове на Форум су економски потенцијал, људски ресурси, кавалитет живота, као и промотивна стратегија за привлачење страних инвестиција“, рекао је за радиотребиње.цом Бојан Чворо, шеф службе за локални економски развој, инвестиције и енергетску ефикасност у Градској управи.

Према његовим ријечима мјесто у врху европских градова и регија представља у исто вријеме и препоруку за улагања у одабрана подручја и регије.
Форум достигнућа у Лондону ове године окупиће најбоље регионалне компаније.
Европска пословна скупштина је међународнно призната организација са сједиштем у Оксфорду, која већ петнаест година упјешно повезује експерте, инвеститоре и локалне самоуправе у Европи.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар