Слободна Херцеговина » РАДОВЕ ШАЉИТЕ ДО 5. ЈУЛА: КЊИЖЕВНИ КОНКУРС „ОЛОВКО НЕ ЋУТИ“

РАДОВЕ ШАЉИТЕ ДО 5. ЈУЛА: КЊИЖЕВНИ КОНКУРС „ОЛОВКО НЕ ЋУТИ“

Центар за културу Барајево

р а с п и с у ј е

КЊИЖЕВНИ КОНКУРС „ОЛОВКО НЕ ЋУТИ“
Конкурс важи од 30. априла до 05. јула 2019. године

За литерарне радове у категорији родољубиве, љубавне, мисаоне поезије, поезије за децу и дечје поезије. Право учешћа на конкурсу имају књижевни ствараоци свих старосних доби из Србије и дијаспоре.

Пропозиције:
Слати једну до три песме за сваку категорију шифровано у два примерка, обавезно са назнаком ком књижевном жанру припадају (за родољубиву, љубавну, мисаону и песме за децу).
Обавезни основни подаци ( име и презиме, адреса и контакт тел )!
Исте пропозиције важе и за радове које шаљу ученици. Песме које се шаљу путем имеила слати: у једном фолдеру шифроване, у другом разрешење шифре са краћом биографијом.

ВЕЋ НАГРАЂИВАНЕ ПЕСМЕ НЕ СЛАТИ НА КОНКУРС.

Радове слати поштом на адресу :
Центар за културу Барајево – За Књижевни конкурс „Оловко не ћути“
Миодрага Вуковића бр.2, 11460 Барајево

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо
О аутору

Оставите коментар




* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина