ДОДИК ПРОГЛАСИО ПОБЈЕДУ: СНСД показао доминацију, први састанак као члан Предсједништва БиХ имаћу са Вучићем!

  • Додик је изјавио да кандидату Савеза за побједу Младену Иванићу “не може помоћи ни сто америчких и британских амбасада“.


“Од пребројаних 85 посто гласова, за мене је гласало 56 посто бирача, а за Младена Иванића 44 посто“, рекао је Милорад Додик. ‘

‘Разлика је 70.500 гласова и она је недостижна’‘, рекао је Додик у недјељу у првом обраћању након Општих избора.

“Ова побједа је чиста као суза. Не може им помоћи ни 100 америчких амбасада. Иванић је кажњен за поданичку политику’‘, истакао је Додик прогласивши побједу у трци за члана Предсједништва БиХ из реда српског народа.

Каже да ће његов мото бити – РС прије свега, а да га не занима која су друга два члана Предсједништва БиХ.

Додик вјерује да је могуће у БиХ направити напредак, уколико се сви буду уважавали, а одбациће политику мијешања странаца.

Он је рекао је да је побједа кандидаткиње СНСД-а за предсједницу РС-а Жељке Цвијановић извјесна, као и да је СНСД показао доминацију на изборима.

Додик је навео да је телефонски разговарао с предсједником Србије Александром Вучићем, који је с радошћу примио ове резултате, “имајући у виду Иванићеве наводе да се Србија мијеша у изборе у РС“.

Како је најавио, први његов састанак као члана Предсједништва БиХ биће с Вучићем.

 

аг

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар