Радован Вуковић: Додик и Радојичић сложни, предстоје велике чистке у СНСД-у (Видео)

  • Гост политичког магазина “Седми дан” код Ане Бокоњић Буха, који се емитује сваке недјеље у 21:30 на Херцег телевизији, био је народни посланик СНСД-а Радован Вуковић.

vukovic

Извор: Херцег ТВ
Аутор: Ана Бокоњић Буха

Вуковић је открио да су „кадровске промјене гаранција за боље резултате“ и да ће бити смијењени сви неспособни директори, као и сви они који су радили „испод жита“.

Причајући о Билећи, Вуковић је рекао да je др Симовић, бивши директор Дома здравља,  смијењен због лоших пословних резултата. Тврди да кандидат за новог директора  није његов рођак др Бољановић, већ да је обавио разговор са др Самарџићем који се још премишља да ли да преузме директорску фотељу.

Упркос различитим мишљењима о овој смјени, Вуковић тврди да његов однос са начелником Билеће није споран и да ће Миљан Алексић имати његову подршку уколико се одлучи да буде кандидат за начелника и на наредним локалним изборима. Вуковић негира да је „сива еминенција Билеће“ наводећи примјере одличног рада директора локалног радија и туристичке организације у Билећи, иако је ријеч о кадровима који нису чланови СНСД-а

У емисији Вуковић је испричао зашто није прошло гласање за именовање члана УО РТРС-а из редова хрватског народа. Објашњавајући односе у владајућој коалицији потврдио је да је формула међу партнерима 65-25-15, али да није постигнут договор о подјели функција.

Коментаришући стање у „РиТЕ Гацко“, Вуковић каже да „криза постоји“, али је мишљења да би требало да се испита руковођење претходних управа овог гиганта.

Говорећи о својој имовинској карти Вуковић је рекао да и њега муче два кредита у „швајцарцима“.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар