ОСАМ СТРАНАКА ПОДРЖАЛО КАНДИДАТУРУ НАЧЕЛНИКА НЕВЕСИЊА: Авдаловић очекује убједљиву побједу СНСД

  • Осам странака дало је подршку кандидату СНСД-а за начелника општине Невесиње Миленку Авдаловићу, а у сриједу, 12. августа, у подне и службено ће бити потписан коалициони споразум о сарадњи на локалним изборима и подршци кандидату за начелника.

 

Из СНСД-а су навели да ће иза њиховог кандидата стати још и СП, СПС, Покрет „Волимо Српску“, ДНС, Демос, Уједињена Српска и СНС.

Актуелни начелник и кандидат за још један мандат Миленко Авдаловић рекао је да очекује и велику подршку грађана Невесиња и убједљиву побједу СНСД-а на предстојећим локалним изборима.

– У овом мандату испунили смо 95 одсто ствари које смо обећали. Завршили смо значајне инфраструктурне пројекте, довели воду са Удбине у Невесиње, завршили реконструкцију спортске дворане, Дома културе, изградили централно спомен-обиљежје, реконструисали улице Цара Душана и Милоша Обилића, кружни ток код општине, урадили спојни пут између регионалног и магистралног пута, реконструкцију далековода Невесиње-Гацко – рекао је Авдаловић Срни.

Он је додао да су ријешена два велика пројекта – напајање водом и струјом, који су били вишедеценијски проблеми Невесиња.

Авдаловић је рекао да СНСД има озбиљан план и програм, са којим ће изаћи пред грађане, те да нема сумње да ће добити повјерење.

СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар