48 САТИ КАСНИЈЕ – Гордана Јаредић: Хвала Родољубу Драшковићу и порталу Слободна Херцеговина!

  • Гордана Јаредић је имала потребу да, након 48 сати,  напише ново отворено писмо свом омиљеном порталу које преносимо у целости.

мејл гг

 

Поштована редакцијо,

Непуних 48 сати након што сам вам упутила први имејл, имам потребу да вам се поново обратим. Овога пута повод је и више него лијеп. Наиме, након објављивања мог отвореног писма на порталу Слободна Херцеговина, добила сам пословну понуду . У мору телефонских позива са похвалама и порукама подршке, нашао се и један који ми је промијенио живот. Позвана сам да се у петак ујутро појавим у фирми „Свислајон“ у Требињу. Након кратког разговора са господином Родољубом Драшковићем речено ми је да моје радне обавезе почињу већ наредног понедјељка.Срећна сам што сам уопште добила прилику да радим, а тим више што је ријеч о озбиљној и угледној фирми.

Иако ми све ово још дјелује помало нестварно, осјећам обавезу да се захвалим свима који су ми ових дана вратили вјеру у људе и правду. Прије свега, захвалност дугујем господину Драшковићу који је овим гестом показао да има слуха за проблеме наше популације и да још увијек постоје људи који су спремни да помогну другима.

Такође, жељела бих да се захвалим свима онима који су ми пружили подршку и честитали на храбрости. Јавило ми се много људи који су у истој или сличној ситуацији. Много је оних који су рекли да мисле исто, али да се не би усудили да своје мишљење јавно изнесу. Иако је мој проблем, надам се, ријешен, све што сам навела у писму и даље је реалност наше средине. Надам се да ће мој примјер улити наду свима, али и покренути их да проговоре о проблемима друштва у којем живимо.

Ипак, највећу захвалност дугујем уреднику портала Слободна Херцеговина, господину Трифку Ћоровићу. У тренутку када сам одлучила да пошаљем писмо, међу примаоцима су се нашли бројни портали и медијске куће из Босне и Херцеговине. Први медиј који ми је изашао у сусрет била је Слободна Херцеговина. Осим тога, господин Ћоровић ми се истог тренутка по пријему имејла лично јавио како би исказао подршку и саосјећање.

Након веома стресног периода у којем сам наилазила искључиво на неразумијевање и одбијање, појавили су се људи који не затварају очи пред проблемима.  Слободна Херцеговино, много вам хвала. Желим вам пуно среће и успјеха удаљем раду!

С поштовањем,

Гордана Јаредић

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар