ДОБИЛА ПОСАО: Гордана Јаредић за мање од 24 сата добила пословну понуду из снова!

gg

Било је потребно мање од 24 сата да се живот Гордане Јаредић, ћерке погинулог борца из Невесиња промени из корена.

Ова млада дамa са дипломом економисте шест година је одлазила у Завод за запошљавање узалудно чекајући посао. Наслушала се Гордана предизборних обећања од стране свих политичких партија које су на речима увек пуни брига за децу палих бораца.
Схвативши да нема шта да изгуби написала је отворено писмо и послала га порталу Слободна Херцеговина. Писмо је објављено, а онда је настао прави бум на друштвеним мрежама. Касније су то писмо преузимали и други портали.
Оно што је најважније њено писмо је прочитао Родољуб Драшковић, власник „Свислајона“ и дошло је до драмског обрта.
– Позвонио је телефон и јавила се Наташа из компаније „Свислајон Такова“ да ми закаже састанак састанак код господина Родољуба Драшковића. Брзином свјетлости нашла сам се у Требињу – прича Гордана Јаредић за Слободну Херцеговину.

Састанак са председником компаније “Свислајон”био је кратак.

– Видимо се у понедељак у 8 сати – био је јасан Родољуб Драшковић.

Гордана је својим примером показала да се храброст исплати. Није било лако донети одлуку у малој средини да јавно отвореним писмом каже све оно што мисли о политичарима и њиховим лажним обећањима.

– Мада су многи преносили моје писмо, желим да се јавно захвалим порталу Слободна Херцеговина који се први заинтересовао и публиковао га јавности, поручила је Гордана.

Верујемо да ће Родољуб Драшковић у Гордани добити вредну и савесну радницу, а да се добро добрим враћа потврдила је и јучерашња рекордна посета нашег портала.

Извор: Слободна Херцеговина / Трифко Ћоровић

(текст је дозвољено преузимати и копирати уз навођење извора и постављеног линка)

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар