КОМЕ СМЕТА ПОРТАЛ СЛОБОДНА ХЕРЦЕГОВИНА: Срце нам се могу одузети

  • Поједине ФБ групе блокирале су портал Слободна Херцеговина и једноставно не дозвољавају да се вијести са овог сајта шире даље.

 фб лого
Ово се посебно односи на оне ФБ групе које су створене у служби нових српских подјела. Наиме, ту се пропагирају одређени политички ставови, а не крије се нетрпељивост, па чак и отворено изругивање према српском писму ћирилици.
 
СХ се труди да промовише истинске традиционалне вриједности које смо учили од наших предака.
 
Временом утицај најпосјећенијег херцеговачког портала у Србији није постао занемарив, па су се почеле да се примјењују методе притисака и цензурисања.
Како не припадамо високобуџетним медијима (нисмо на платном списку америчке амбасаде, нити радимо за партијске касе), а својим радом промовишемо изворне вриједности српске Херцеговине апелујемо на све наше пријатеље и читаоце да на својим страницама и „зидовима“ дијеле објаве са Слободне Херцеговине и да се учлане на ФБ групу Слободна Херцеговина.
 
Свјесни смо да се писање портала СХ не допада свима, посебно партијским комесарима. Док постојимо остаћемо СЛОБОДНИ и своји!
СРЦЕ НАМ НЕ МОГУ ОДУЗЕТИ.
Редакција СХ
 
 
ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар