Вучуревић: Кад суд каже своје, онда можете очекивати помоћ градске управе

  • Одговор градоначелника Требиња Славка Вучуревића поводом саопштења руководства ФК “Леотара” . Одговор преносимо у цјелости:

vucurevic5
Поштована господо,
Дочеках и то да ме неко назове диктатором, па просто не знам како да одговорим, јер диктатори баш и не практикују да „комуницирају са грађанством. Али, с обзиром на дигнитет вас, који ми ту титулу додијелисте, одговорићу кратко, најкраће, јер више не заслужујете. Признајем да вам не замјерам много, јер очигледно је да сте само оруђе у рукама неких, свима нама знаних, сивих еминенција, којима је до ФК „Леотара“ стало као до лањског снијега. Као њихови експоненти измијешасте бабе и жабе – јавашлук, СДС, безобразлук, борце, дезертере, банке, кредите, а нигдје не поменусте СНСД и криминал у клубу. Дајте, вајни борци за истину, разријешите прво и основно питање – ко је направио оне огромне дугове и гдје су, односно коме, отишле паре због којих је стадион незаконито дат као залог. И даље стојим иза тога да је у питању лоповлук. И још, поред тога, хоћете градски стадион у власништво. Које ли дрскости. Кад суд каже своје, онда можете очекивати помоћ градске управе. И само немојте, молим вас, да ми држите придике о томе ко је, а ко није бранио град и чији је „Леотар“ клуб. То су флоскуле које не заслужују коментар. Једноставно, више не знате на коју ћете страну. И, оно, једино, у чему се с вама слажем је чињеница да „Леотар“ припада свим грађанима и зато оставите да грађани, односно њихови представници одлучују о њему, а не они који су вас истурили на грудобран нечасних радњи које се не могу бранити, ни одбранити. То што не можете чекати изборе, мислим да је искључиво ваш проблем. У моју љубав према граду не сумњајте, али имате право на то.
С надом у боље сутра, до коначне истине,

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар