(ВИДЕО) Битка за фотељу директора у билећком Дому здравља: Симовић и Вуковић стигли до полиције!

  • Сукоб у странци претворио се у лични рат, а главни актери су директор билећког Дома здравља Неђо Симовић и народни посланик из ове Општине Радован Вуковић. Након вербалних сукоба и тешких ријечи Вуковић и Симовић стигли су и до полиције.

bileca

ИЗВОР: АТВ/ Ана Бокоњић Буха

Повод су пријетеће поруке које су Радовану Вуковићу мобилним телефоном упућене с непознатог броја. На листи осумњичених нашао се и билећки директор Дома здравља и дојучерашњи потпредсједник СНСД – а у овој општини.

“Кад су инспектори и полиција опколили моју кућу у 6.15, претрес куће по налогу Суда и тужиоца из Требиња и одузето пет телефона. Увјеравам вас, нађу ли на телефонима икакве поруке или што, нек ме објесе на тргу у Билећи, не нађу ли ја ћу исто тражити своја права јер ово што они мени раде је у најмању руку неозбиљно, ниско и нељудски”, сматра Симовић.

Симовић тврди да у Билећи влада терор браће Вуковић. Оптужује их и за мобинг и непотизам. Радован Вуковић му поручује да је Симовић изгубио памет и да ће за лажно оптуживање добити кривичну пријаву.

“Конкретно везано за његово претресање куће то немам никакве везе са тим. То би требало да упитате Министарство унутрашњих послова. Он треба да одговара зато што је на неки начин оптужио Тужилаштво да је Тужилаштво подлегло притисцима неких појединаца”, каже Вуковић.

Сукоб је почео због борбе за фотељу директора у билећком Дому здравља у којој Симовић сједи већ неколико година. За Вуковиће, он је бивши директор ове установе и одлуком Скупштине мора да врати печат и напусти канцеларију. За Симовића и начелника Општине Миљана Алексића ништа се није промијенило, осим што је након скупштинске смјене Симовић функцији додао још два слова – вд.

Погледајте прилог из Централних АТВ вијести!

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар