НАЈТРОФЕЈНИЈИ КЛУБ СРБИЈЕ У 2024. ГОДИНИ: Кошаркаши Херцеговца освојили и Куп Војводине!

  • Нови пехар у витринама. По први пут у историји клуба освојен је Куп Војводине

    Пехар намењен победнику Купа Војводине у рукама Предрага Радовановића, капитена кошаркаша Херцеговца

Кошаркашка сезона 2023/24 ће у историји КК „Херцеговац“ бити уписана златним словима. Након освојеног пехара у Купу Србије када је у финалној утакмици у Гајдобри савладана екипа „Чачак 94 Quantox“ и запаженог учешћа у Купу Радивоја Кораћа у мегдану са прослављеним Партизаном Жељка Обрадовића, Херцеговац је поново обрадовао своје навијаче и симпатизере.

Кошаркаши Херцеговца су у четвртак (26.04.) на свом терену освојили нови пехар и по први пут у историји освојили Куп Војводине, савладавши екипу Дунава из Старих Бановаца.

КК Херцеговац – КК Дунав 84:71
(21:13, 22:26, 22:11, 20:21)

Предвођени Грушановићем (20 поена), Гаћешом (17) и капитеном Радовановићем (14), екипа Херцеговца у овој финалној утакмици предност није испуштала од самог почетка. Треба истаћи да су трибине Спортског центра у Гајдобри опет биле пуне и да су навијачи дали велики доприност новом успеху Херцеговца.

Након утакмице пехар је подигао капитен Предраг Радовановић, а кошаркаши Херцеговца, тренери и чланови управе клуба су на терену нови успех прославили са навијачима и у спортску јавност послали нову предивну слику.

БАП / backapalankavesti.com

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар