УЛАГАЊЕ У ЗАВИЧАЈ: Почиње градња „Требињских вртова сунца“

  • Требиње ће ускоро бити богатије за још један хотелијерско-туристички комплекс, речено је данас у кабинету градоначелника Требиња. Ријеч је о угоститељском комплексу високе категорије под именом „Требињски вртови сунца“, који ће бити изграђен на путу према Милима, Мјесна заједница Горица 2.

Anđelic_3

Како би туристима, гостима и грађанима понудио потпуни угођај приликом боравка, комплекс ће бити смјештен на видиковцу с кога се пружа поглед на све љепоте Требиња.
Инвеститор градње је Требињац на привременом раду у Италији Владимир Анђелић који се данас овим поводом састао са градоначелником Требиња Славком Вучуревићем.
Anđelic_4
Како је договорено, прва фаза грађевинских радова ће обухватити изградњу ресторана, околног уређења и пратећих садржаја у вриједности од милион евра, а у другој фази ће бити изграђен хотел са смјештајним капацететом од 100 лежајева, те пратећи спортско-рекреативни садржај.

Почетак радова планиран је 8. фебруара, а завршетак у јулу мјесецу текуће године.
Камен темељац ће бити постављен 8. фебруара у 11 часова, на предвиђеном локалитету у Милима.
У комплексу „Требињски вртови сунца“ ће бити запослено око 40 грађана Требиња.

Град Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар