НОЛЕ, МИ ТЕ ВОЛИМО: Српски навијачи прекинули шампионски интервју (ВИДЕО)

  • Искрено, то нисам очекивао. Многи нису имали карте и остали су на главном тргу, чекали су ме. Захвалан сам на подршци – истакао је први рекет планете

nole

СРПСКО КОЛО усред Гарден сквера! Српски навијачи бурно су прославили тријумф Новака Ђоковића, направили су журку на најпопуларнијем тргу у склопу комплекса Мелбурн парка на коме се одржава Аустралијан опен.

Чак су и бисту Патрика Рафтера, бившег аустралијског броја један, окитили нашом тробојком и разним навијачким реквизитима. „Луди“ Срби пали су у транс када је Новак, са балкона где је давао изјаву, почео да баца своју опрему, па су срећници добили патике, мајице, једна девојка чак и рекет.

– Нисам очекивао овако нешто, стварно је невероватно. Многи који нису успели да дођу до карата гледали су меч на главном тргу, стварно сам поласкан. Шест пута сам освајао трофеј овде, али никада тако нешто нисам доживео – захвалио се Ђоковић верним фановима.

Велику подршку наших људи у Мелбурну, најбољи тенисер света имао је и у „Род Лејвер“ арени. Пажњу је највише привукла навијачица са шајкачом и исцртаним лицем у бојама заставе Србије.

– Нисам успео да идентификујем све људе тамо – кроз осмех је причао Новак. – Али знам да многи од њих живе у Аустралији. Неки су дошли чак из Србије. Хвала им што су у овако важном тренутку за мене стигли на комплекс у толиком броју и пружили ми подршку.

Један од навијача је викао: „Нолета за председника!“ Чак је објаснио локалним новинарима да би сви гласали за Ђоковића када би се кандидовао.

– Немам планове да се бавим политиком. Ја сам спортиста и мислим да би требало да се држим тога…

 

Извор: Новости

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар