ТО САМ ЈА – нови роман Драгана Р. Ковача

  • Из штампе је изашао нови роман Драгана Р. Ковача „ТО САМ ЈА“.

Ради се о узбудљивој и дирљивој биографској причи о сиромашном дјечаку, чобанчету из забитог херцеговачког села, који је вјерујући у себе и властиту звијезду водиљу постао један од најбогатијих Срба на Планети, али никада није заборавио свој изгубљени опанак, ни приручну рачунаљку са љешницима умјесто куглица.

Књига се може позајмити за читање из Народне библиотеке Требиње, која је издавач дјела, као и из осталих херцеговачких библиотека, а може се и купити на штанду Под платанима.

 

БИЉЕШКА О ПИСЦУ

Аутор др Драган Ковач је до сада објавио пет романа: Дневник несна, Писмо папи, Погажени тестамент, Исповијест доктора Рунда и Убиство требињског фотографа, четири збирке приповиједака: Изложба клиничких слика, Епитаф, Преписане приче и То ти кажем, једну збирку сабраних приповиједака: Кафа под платанима, као и двије драме.
Коаутор је два универзитетска уџбеника за студенте ликовних академија: Анатомско цртање I и II.
Добитник је Златне значке Културно-просвјетне заједнице Србије за 2018. годину и Награде Павле Марковић Адамов за 2023. годину.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
  1. Milivoje Tomašević Reply

    Dragan Kovač je najveći Hercegovački pisac koji, pišući o istaknutim ljudima i događajima, pronosi slavu ovog naroda.

Оставите коментар