СРПСКА НИТ: Сретењске акције добровољног давања крви

  • Чланови организације „Српска нит“ за Сретење Господње организују добровољно давалаштво крви у пет градова широм региона.

Тим Српске нити чине млади људи окренути традиционалним вриједностима. Ова организација са сједиштем у Подгорици, осим у Црној Гори броји чланове на Косову и Метохији, Републици Српској и Србији.

„Члан нашег тима може постати свако ко прихвата наше програмске вриједности и принципе и ко је спреман да дјелује на њиховој афирмацији. Зато настојимо да индетитет Српске нити буде збир свих наших индовидуалних прегнућа, која кроз нашу организацију добијају општенародни смисао“, рекли су из удружења.

Они позивају све који желе да се прикључе њиховом тиму а регистрација је могућа путем сајта. www.srpskanit.me

Координатори Српске нити у Звечану, Прокупљу, Билећи, Београду и Подгорици прошлог мјесеца на дан Светог Саве обишли су у више градова вишечлане породице и вртиће за дјецу поклонивши најмлађима школски прибор и играчке.

За Божић је ова организација обишла Косово и Метохију и том приликом, породицама и дјеци у Призрену, Ораховцу и Великој Хочи даривала прехрамбене и слатке пакетиће, гардеробу и играчке.

Чланови Удружења Српска нит позивају све хумане људе да дарују крв.

За овај мјесец, у пет градова, планирана је акција добровољног давања крви, коју везују за Сретење Господње.

За све информације потребно се обратити њиховим координаторима:

  • Билећа/Требиње: Славица +38268530914
  • Прокупље: Марија +381611833448
  • Београд: Сташа +381652201204
  • Звечан: Невена +381649246795
  • Подгорица: Брџа +38267333243
ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар