СОЊА КАРАЏИЋ ЈОВИЧЕВИЋ; Таблу са именом Радована Караџића треба уклонити (ВИДЕО)

  • Соња Караџић Јовичевић, кћерка првог предсједника Републике Српске Радована Караџића, изјавила је данас у Бањалуци да је табла са именом Радована Караџића на Студентском дому на Палама само средство забрињавајућих и закулисаних радњи и као таква треба да буде уклоњена.


– Никоме иоле часном не би требало да буде циљ да од неког предмета прави драму. Пет година након што је постављена, та табла са именом Радована Караџића данас привлачи пажњу – рекла је Караџић Јовичевић.

Истакла је да је одлучила да се обрати јавности искључиво у улози члана своје породице с обзиром на велики број позива појединаца, медија, удружења студената који траже њен и став Радована Караџића о ситуацији у вези са називом Студентског дома на Палама.

Караџић Јовичевић је истакла да њен отац и њена породица су све ове године под санкцијама, као и СДС иако је Радован Караџић давно искључен из странке.

– Крајње је вријеме да се име мог оца престане користити за тренирање строгоће – поручила је Караџић Јовичевић.

РТРС

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар