НЕСРЕЋА У ТРЕБИЊУ! Возило граничне полиције прегазило старца

  • На магистралном путу М-6, Требиње-Љубиње, у мјесту Засад Поље на улазу у Требиње, у индустријског зони, возило Граничне полиције БиХ којим је управљао припадник Граничне полиције, усмртило је старца Радована Милинковића (86).

5603e7cda0e577125c6d5450_20150924_1209

Све се догодило јутрос око 7,45 часова, када је, како се претпоставља, несрећни старац кренуо у шетњу на дијелу пута на коме нема пјешачке стазе.  Неколико припадника Граничне полиције се службеним возилом “шкода фабија” враћало из смјене и дошло је до несреће.

Старац је, како је саопштено у Служби хитне медицинске помоћи у Требињу, одмах преминуо усљед задобијених повреда, а на лице мјеста су одмах дошли и полицијски службеници који су, заједно са дежурним тужиоцем Окружног тужилаштва у Требињу обавили увиђај.

Нико од њих се за сада није изјаснио о узроцима несреће, а возило је, како незванично сазнајемо, послато на ванредни технички преглед да се установи да ли је било исправно у тренутку несреће…

Извор: САРАНСАК

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар