Лопаре поклонило Љубињу ватрогасно возило

  • Начелник општине Лопаре Радо Савић данас је предао кључеве од ватрогасног возила које је ова мајевичка општина поколонила херцеговачкој општини Љубиње.


Савић је након што је поптисао уговор у предаји возила са начелником Љубиња Дарком Крунићем изразио задовољство јер је према његовим ријечима ова мајевичка општина у могућности да донира возило.

– Након што смо добили од Ватрогасног савеза Републике Српске ново возило одлучили смо се да донирамо возило које смо до сада користили општини Љубиње којој је потребно – рекао је Савић.

Он је навео да је Ватрогасна јединица из Лопара поптуно опремљена ватрогасним возилима и ватрогасном опремом.

Начелник Љубиња Дарко Крунић додјелио је захвалницу Савићу и захвалио Скупштини општине Лопаре као и Ватрогасној јединици ове општине.

– Наша локална заједница је са скромним буџетом, а у љетњем периоду због појаве сушни дана и високих температура ваздуха, посебно су изражени пожари – рекао је Крунић и додао да је општина Љубиње у 2017 години претрпљела штету од пожара у износу од 1.200.000 КМ.

Он је истакао да ће ово ватрогасно возило много значити општини Љубиње.

извор: Српскаинфо

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар