МИОДРАГ ЗВИЈЕР: „Магистер“ – систем који помаже младима да боље уче и савладају градиво!

Полазећи од потребе савременог развоја, који се првенствено базира на образовању, континуираном стручном усавршавању и доживотном учењу, 2000. године настала је идеја да се оснује студио за савремену едукацију, консалтинг и информатичке услуге која је за свој најважнији циљ имала истраживање образовног система Србије, анализу недостатака и њихова решења, кроз примену најсавременијих информационих технологија.

Идејни творац је Миодраг Звијер Магистер, директор и власник Магистер-а. Пројекат је 2006. године добио име ”Магистер”. Све већа потреба за образованим и стручним кадром, који може да прати и прилагођава се новонасталим променама на пољу друштвеног и технолошког развоја, довела је до рађања идеје да се, на модеран и савремен начин, помогне људима да, поред формалног образовања које стичу или су већ стекли у редовним образовним институцијама, остваре овај циљ.

Да се унапреди постојећи образовни систем кроз његову дубоку анализу, као и анализу образовних система у свету. Инвестирање у образовање представља инвестирање у развој индивидуалне личности, чиме се доприноси и свеукупном напретку заједнице у којој се живи и ради. Ученици Магистер-а су, традиционално и годинама уназад, на првим местима листи школа у Београду по резултатима које су освојили на пријемним и матурским испитима.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар